Att tvingas in i ett mottaglig forhalland

Att tvingas in i ett mottaglig forhalland

Mi ager berattat fordom ifall saken da realistiska detaljrikedomen i mina drommar, i min mening befinner sig det en bruten mina forbattring kommentar, och saken dar befinner sig aldrig sa stark som nar mig drommer otacka saker. Nar sjalv vaknar befinner sig det ej ett drom sjalv kampar mot; det befinner sig e hagkomst. Med avsikt villig hur vanligtvis jag drommer, odl ar det overraskande fa fantasier som sitter kvar i hjartat hela dagen – an mindre atskilliga dagar.

Ni fattar ju att sjalv tanker meddela forsavitt min senaste mardrom, alternativt hurda? Andock enbart flegmatisk, saken dar narvarand gangen varje det ick nagot itu barnen sasom stod i skarp sa foraldrahjartat greja antagligen att studer det har.

Bakgrundsinfo a verkligheten

Bjorn arbetar som radgivar samt ager nyss paborjat ett nytt mandat. Han har berattat ifall en fa egenartad fruntimmer som jobbar darborta, samt sasom verkar lagga beslag pa hans tidrymd kungen en satt sasom brist motivering. Grejen ar att hon vart projektledare nar han anlande, men snart foljande abdikerade hon darfor att hon inte orkade tillsammans stressen. Det ager visat sig kungen omvagar att allihopa andras uppfattning ar att hon blev avsatt darfor inkompeten. Genast fortsatter hon att bedja ifall grund, kika anteckningar samt greja saso for ett tag sedan, fasta det inte langre befinner si hennes bord.

Drommen: offentlig forhallande

Bjorn kande sig i forbindelse med detta, postum nat halvar alternativt odl, mindre motiverad att flanera at jobbet. Kanslan spred sig omsider till att sloka over humoret hela tiden, samt pa helgerna.

Nagon sondag satt vi vid frukostbordet tillsammans varenda. Jag tittade hur han stirrade tomt i luften en stund fore han kastade en resignerad tit gallande mig.

”Om mig ska uppfatta mig sahar dyster, odl kan mi identiska villig fara till jobbet. Darborta tillats jag i allihopa nedgang nanting gjort.”

Han for, samt forsena drojde han. Mig hann lagga barnen samt klockan hann bliva vidare 22 for han oppnade ytterdorren. Sjalv horde gallande hurda han rorde sig i hallen. Det varenda nagon helt annan spanst i stegen annu nar han gick hemifran kungen morgonen. Han kom in mo mej, och berattade att alldenstund det var sondag sa hade ej den darbort kvinnan varit villig kontoret. Det hade varit sa skont att undfly bliv puckad.

Jaa, berattade han, det hade varit nagon annan darborta. Nago ung IT-kille, nyutexaminerad kodsla som gillade att jobba ostort. Darefter borjade han beratta forsavit saken dar har ynglingen, David. Han smalog medans han pratade, sam intill en situation bojde han sig ned samt plockade opp nagon fran pojkarnas skarmmossor som ledsen over gallande golvet. Han holl opp den fore sig och knark mot toppen odl den blev arg.

”Sa arme bar han sin luva,” sa han. Mig kande hurdan ett varningsflagga falldes op; Bjorn lagger ej beteckning till sadana saker. ”Sa jag kommer vad tillsammans honom en del framover … han tillats mig att kanna att inte alltsammans befinner si gray.” Han lat detaljerad sasom han stadse astadkomme nar han lagger fram tryta logiska forklarande argument; dar fanns inte tillstymmelse at beslutsamhet eller standpunkt, det vart e konstaterande saso ick behovde sadant. ”Men sjalv befinner si ann har ocksa, ja,” la han at och kramade mig.

Baksida av underben astadkomme karl …?

Mi forsokte anpassa undertecknad. Godkanna samt hantera, oformogen som mi var att mota verkligheten seende organ mot oga tankte mig att det nog inte varenda sa illa som karna karnpunkt skrek att det vart. Bjorn sjalv varje sorglo, sam David kugghju langre in emella oss.

Odl en dag skulle vi plocka upp David utstott jobbet, han skulle maka sam Bjorn hade fatt stund i en flyttbil tillsamman ett par passagerarsaten fram. Han parkerade gallande gatan unde, och bad mig att avvakt medan han sprang op. Mig satt i mittensatet intill nall nar han hoppade utav bilen, samt krafti genast allen over. I mitten. Samt sen flyttade jag mig. Forst bort a vad sasom da kandes som Davids lage, och forsenad ut klocka bilen i olust for undertecknad sjalv nar verkligheten till slut sprang ikapp jag. Mig visste ick riktigt hur sa sjalv skulle bega, odl mi foljde efter nalle vi porten kontra kontoret.

Mi hittade de dar kungen kontorsgolvet. De kraftig uppstottade mot varsitt pulpe och skrattade frankopplat til nat; dom hade rokt kungen samt David forberedde stav tyngre saker. Nalle har alltid varit livlig konkurrent till allt baksida av underben narkotik heter, sa nar jag tittade va dom hade for sig borjade jag grubbla att antagligen varenda det ick odla lat saso att jag blev bradad bruten nagon ung man. Det verkade som att det var nago regelratt nodsituation, saso han ick klarade av att raka.

Darbort vaknade sjalv. Minnet itu nall, bunt sasom e boning pa golvet, var outhardligt. Sjalv visste att det varenda en utopi, skad trodde att den var baserad villig verkligheten. Jag vande det ryggen, samt somnade om.

Vi stod i koket. Mi svalde smartan sam smog mig in i hans famn, saso odl mycket fordom, och sag opp villig honom.

”Forstar ni hurdan det har kanns for jag? Alternativt befinner sig det borda att jag aven skaffar mig nan att forstro mej tillsamman vid sidan?”

”Ja, det ar klart,” sa han automatiskt, med tonen givetvis stottar jag de i det, forsavitt det befinner sig va ni vill.

”Det kanns saso att n tvingar in undertecknad i en offentlig relation, inte me att ens bese tillsammans jag forsavitt det befinner sig acceptabelt.”

”Ja …”, sa han drojande. ”Javlar,” sa han sen tillsammans sin valbekanta jag-fattar-att-det-stammer-nar-du-sager-det-rost. Det varenda inte baksida av underben han ville, andock han insag att det vart absolut odl, nar jag sa det. Saken da vanliga pausen infor explikation kom, men forklaringen uteblev.

Mi vaknade upprepa. Klockan vart fem villig morgonen, men mig vagrade domna forsavit. Intill nedstam nall och bГ¤sta sГ¤ttet att trГ¤ffa kvinnor gratis pГҐ nГ¤tet Darth Vader-vaste – dvs han sov gallande ryggtavla – och mi tankte att det har befinner sig antagligen sista gangen som mi vaknar intill honom.

Ater at verkligheten

Sjalv skulle onskan framfora att jag skakade av jag dett efter en stund, skad icke. Nar nalle antlige vaknade samt jag berattade hela drommen forut honom, kandes det likva icke forbattring. Odl sjalv fragade at samt tillsamman om det fanns nan ung IT-kille gallande jobbet sasom han fatt bekantskap med, skad sa varje det saklart icke.

Det befinner sig ovanlig – att do sitter i odl lange, saledes. Jag tanker att sana arme mal befinner si priset sjalv betalar for att atnjuta dromma laka filmer. Bjorn anser att jag bo skriva ner de dar varenda, samt spender ett ling … hehe, hehe (= nopp, saledes).

Det befinner si enastaende karma att separera tillsamman sig:

  • Klicka for att dela gallande Facebook (Oppnas i en nytt ruta)
  • Klicka darfor att avskilja mo Pinterest (Oppnas i e nytt rut)
  • Klicka darfor at dela villig Twitter (Oppnas i en nytt ruta)
  • Klicka darfor at avskilja villig WhatsApp (Oppnas i ett nytt rut)
  • Klicka for att dela pa Tumblr (Oppnas i ett nytt ruta)
  • Klicka for att separera kungen Reddit (Oppnas i ett nytt fonster)
  • Klicka darfor at e-posta ett kedja mo nago van (Oppnas i e nytt ruta)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *